TIISTAI klo 17.00-18.30
10.1. - 18.4.2023 ( paitsi 7.3.) 14 kertaaohjaaja jooganopettaja SJL®
Ritva Kuure.
KESKIVIIKKO klo 18.00-19.3011.1. - 19.4.2023 ( paitsi 8.3.) 14 kertaa
ohjaaja jooganopettajaopiskelija SJL
Hanna-Kaisa Kumpuniemi.
Viihtyisä joogasalimme sijaitsee Varastotie 2:n toisessa kerroksessa, sisäänkäynti Vierustien puolelta. Lämpimästi tervetuloa joogaamaan pitkän koulutuksen ja kokemuksen omaavien ohjaajiemme johdolla.

Meditaatiopainotteinen joogaryhmä tiistai klo  17:00-18:30 

Ryhmä on tarkoitettu jo pidempään joogaa harjoittaneille, jotka tekevät myös omaa harjoitusta. Tarkoituksena on syventää joogaharjoitusta myös hengitys-, ääni- ja keskittymisharjoitusten avulla kohti mielen hiljaisuutta ja rauhoittumista.

Asanapainotteinen joogaryhmä keskiviikko klo 18:00-19:30 

Joogaharjoitukset sopivat kaiken ikäisille ja ne on suunniteltu erityisesti joogaan jo tutustuneille. Harjoitus sisältää kehoa ryhdistäviä, tasapainoa vahvistavia
ja kehonhallintaa kehittäviä liikkeitä ja asanoita, joihin edetään lempeästi valmistellen. Kehon liikkeessä tavoitellaan sen mukauttamista omaan hengityksen rytmiin ja valmistellaan kehoa ja mieltä sisäiseen hiljaisuuteen.

Kevään ryhmiin ilmoittautuminen avoinna.

Jos tilapäisesti olet estynyt oman ryhmäsi harjoituksesta, voit sopia korvaavan kerran käymällä  myös toisessa ryhmässä. Kortilla voit käydä useammassa ryhmässä,  sovittuasi ohjaajan kanssa. Muista ilmoittautua ainakin yhteen ryhmään ja maksaa myös jäsenmaksu.

Viihtyisä joogasalimme sijaitsee Varastotie 2:n toisessa kerroksessa, sisäänkäynti Vierustien puolelta. Tarvitset mukaasi vain mukavan, joustavan vaatekerran ja oman pyyhkeen, kaikki muu löytyy saliltamme! Huom. Saavuthan hajusteettomana.

 

 

Seuraa myös ajankohtaista koronaohjeistusta ryhmäliikunnan osalta.

 

 

Huomioon otettava

•  Noudata koronaohjeistuksia: turvavälit ja käsidesin käyttö.

•  Tule ajoissa joogatunnille.

•  Pukeudu vapaasti joustavaan asuun.

•  Saavu hajusteettomana.

•  Voit käyttää omaa tai yhteiskäytössä olevia joogamattoja.  Ota mukaan oma pyyhe tai viltti lainaamasi maton päälle.  Puhdista lainamatto harjoituksen päätyttyä.

Ohjausta myös tilauksesta

Joogayhdistykseltä voi tilata ohjausta myös omalle erityis-/ työpaikkaryhmälle joko kertaesittelynä, viikonloppukurssina tai pidempänä kurssina. Ota yhteyttä info@rovaniemenjooga.net

Harjoituskerta ryhmälle (min. 3 hlö, 90 min):

* tilaajan tiloissa 80€/harjoituskerta
* joogayhdistyksen tiloissa 110€/harjoituskerta