TIISTAI klo 17.00-18.30
12.9.-5.12. yht.12 kertaa
-ei syyslomalla 17.10.
ohjaaja
jooganopettaja SJL®
Ritva Kuure
KESKIVIIKKO klo 18.00-19.306.9.-29.11. yht.12 kertaa
-ei syyslomalla 18.10.
ohjaaja
jooganopettajaopiskelija SJL
Hanna-Kaisa Kumpuniemi.
TORSTAI
Äitiysjoogaryhmä klo 17.30-18.30
14.9.-30.11. yht.12 kertaa
Voit tulla mukaan milloin vain. Kertamaksu 10 euroa (käteinen tai tilille ja tosite mukaan)
ohjaaja
jooganopettaja SJL®
Ritva Kuure
Ohjausta myös tilauksesta.
Harjoituskerta ryhmälle (min. 3 hlö, 90 min):
* tilaajan tiloissa 80€/harjoituskerta+matkakustannukset
* joogayhdistyksen tiloissa 110€/harjoituskerta

Rovaniemen Jooga ry, harjoitukset syyskaudella 2023

Meditaatiopainotteinen joogaryhmä tiistaisin klo  17:00-18:30 

Ryhmä on tarkoitettu jo pidempään joogaa harjoittaneille, jotka tekevät myös omaa harjoitusta. Tarkoituksena on syventää joogaharjoitusta hengitys-, ääni- ja
keskittymisharjoitusten avulla kohti mielen hiljaisuutta ja rauhoittumista. Ohjaajana jooganopettajien kouluttaja, jooganopettaja SJL® Ritva Kuure.

Asanapainotteinen joogaryhmä keskiviikkoisin klo 18:00-19:30 

Joogaharjoitukset sopivat kaiken ikäisille ja ne on suunniteltu erityisesti joogaan jo tutustuneille. Harjoitus sisältää kehoa ryhdistäviä, tasapainoa vahvistavia ja kehonhallintaa kehittäviä asanoita, joihin edetään lempeästi valmistellen. Kehon liikkeessä tavoitellaan sen mukauttamista omaan hengityksen rytmiin ja valmistellaan kehoa ja mieltä sisäiseen hiljaisuuteen. Ohjaajana terveydenhoitoalan ammattilainen, jooganopettajaopiskelija Hanna-Kaisa Kumpuniemi.

Äitiysjoogaryhmä, torstaisin klo 17:30-18:30

Voit tulla ryhmään missä tahansa raskauden vaiheessa. Äitiysjooga ohjaa löytämään luonnollisen synnyttäjän vaiston, voiman ja luottamaan niihin. Tärkeintä eivät ole näyttävät liikkeet ja notkeus, vaan suuntautuminen sisäänpäin: sisäisten aistien herkistäminen, hengityksen syventäminen, syvien lihasten aktivointi ja tietoinen rentoutuminen. Tavoitteena on pikemminkin avautuminen ja painovoiman hyödyntäminen. Ohjaajana jooganopettajien kouluttaja, jooganopettaja SJL® Ritva Kuure.

 

Jos tilapäisesti olet estynyt oman ryhmäsi harjoituksesta, voit sopia korvaavan kerran käymällä  myös toisessa ryhmässä. Kortilla voit käydä useammassa ryhmässä,  sovittuasi ohjaajan kanssa. Muista ilmoittautua ainakin yhteen ryhmään ja maksaa myös jäsenmaksu.

Viihtyisä joogasalimme sijaitsee Varastotie 2:n toisessa kerroksessa, sisäänkäynti Vierustien puolelta. Tarvitset mukaasi vain mukavan, joustavan vaatekerran ja oman pyyhkeen, kaikki muu löytyy saliltamme! Huom. Saavuthan hajusteettomana.

 

 

 

Huomioon otettava

•  Tule ajoissa joogatunnille.

•  Pukeudu vapaasti joustavaan asuun.

•  Saavu hajusteettomana.

•  Voit käyttää omaa tai yhteiskäytössä olevia joogamattoja.  Ota mukaan oma pyyhe tai viltti lainaamasi maton päälle.  Puhdista lainamatto harjoituksen päätyttyä.

Ohjausta myös tilauksesta

Joogayhdistykseltä voi tilata ohjausta myös omalle erityis-/ työpaikkaryhmälle joko kertaesittelynä, viikonloppukurssina tai pidempänä kurssina. Ota yhteyttä info@rovaniemenjooga.net

Harjoituskerta ryhmälle (min. 3 hlö, 90 min):

* tilaajan tiloissa 80€/harjoituskerta+matkakustannukset
* joogayhdistyksen tiloissa 110€/harjoituskerta